Minnesstund

Här är några fler bilder

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Minnesstund

Igår var det minnesstund för gammelmormor Margit i Norrköping. Hon blev 94 år. Vi saknar henne alla och hon har det nog minst lika bra där uppe nu som hon hade här nere. Det var en envis kvinna med bestämda åsikter men lika go för det! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Huvudvärk, igen.

Idag blir det nog inte mycket gjort. Huvudvärken har kommit på besök igen och jag gör allt för att den ska åka hem! Dock fungerar det inte riktigt så...

Fredagskvällen spenderades med bjåårk och Linda, vi spelade spel och åt nybakta kakor. Det var jättekul! Men fick tog inget kort den dagen.

Lördagen flög iväg. Grabbarna var i mönsterås på folkrace, princessan Disa var med mig. Hon träffade både Bosse och dixie. Det gick förvånansvärt bra! Så det blev mycket kärlek, promenader och annat skoj innan det var dags att åka hem.

Idag skulle det byggas vidare på pontonerna. Jag vet inte hur jag ska göra. Mitt huvud gör så ont och det bankas för fullt här utanför då dom bygger altan, men jag klarar inte av ljuset och alla andra ljud om jag följer med... Jag hatar huvudvärk!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

God förmiddag!

Ska snart åka ner till viken och göra lite ärenden. Fick ta bilen idag och Gud så skönt att vara kvar hemma och kunna fixa och styra med tvätt och allt! Utan att sitta fast.

Idag vill jag nog ut och gå igen, känner mig på bra humör och då är det väl bäst att passa på! :P

Annars antar jag att det blir lugnt idag. Alexander och ad ska säkerligen hålls med pontonerna ikväll som de transporterade igår. Det var brett! Men det gick bra:)

Ludde är nu kastrerad, allt gick bra där med! Så jag hoppas att jag hinner åka ut och hälsa på där idag!

Dags att göra sig redo! Hörs sen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min prins!

Dessa kort är tagna igår. Han väger nu 38 kilo och börjar bli hög, dock har jag ingen koll på hur hög han är i cm. Han kommer antagligen inte att bli lika stor som en vanlig grandis, då han har addison. Men vad gör det? Han är lika go och glad för det:) Så jag var bara tvungen att visa hur snygg min prins är!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klockan är lunch.

Fick i uppdrag av lindas fastighetsskötare att måla väggarna runt spisen, nu är det klart!

Tompe kom på femte plats av 40 par, jättebra tycker jag! Och då har inte tävlat sen Gotland! Och inte tränar heller för den delen. Så ett stort grattis till honom!

Igår var vi med Bosse till valla igen, proverna såg bra ut och han är lika duktig som vanligt!:) han verkligen älskar alla människor där, dock vet han inte riktigt hur han ska reagera när han möter andra hundar. Man märker att han är osäker, blir spänd och darrar. Men så fort man visar att han ska sitta, inte titta åt någon hund, och sluta morra så lägger han sig ner så lugnt och bara mår bra:) man kan inte göra något annat än att älska den hunden!

Ludde ska kastreras imorgon. Den där p-sprutan gick ur efter tre-fyra veckor. Helt otroligt men så är det. Den ska vanligtvis sitta i sex mån upp till ett år. Men det går inte ha dom två okastrerade tillsammans och Bosse får inte kastreras fören han är färdigväxt, vilket antagligen är framåt hösten.

Imorgon åker jag och tittar på en bil, ska bli spännande:) inget värstingåk direkt men något nytt, och annorlunda, haha!

Har en känsla av att jag börjar bli sjuk, jag är aldrig sjuk längre och den här veckan har jag absolut inte tid eller lust att vara sängliggandes. Men det kanske bara är väderomväxlingarna som spökar? Många säger att dom blir lite hängiga då?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Himlen är oskyldigt grå.

Jaha då var det dags för appen att krångla igen, börjar bli tid nog att gör något åt det kanske? För jag tror att det är en hel del som använder sig av den!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mitt i tävlingen!

Sitter och hejar på tompe här i krokek! Vädret är fint, men det blåser kallt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagskväll!

Macke och Alexander sitter och tittar på Mikael Wiehe (har ingen aning om hur det stavas), någon slags självbiografi eller nåt på tvn. Dock är jag inte lika intresserad och inte riktigt på humör för att göra dom sällskap längre.

Är så grymt trött och känner att jag vill sova och ladda för morgondagen! Kanske inte mycket att ladda inför, men man vill ju vara pigg och ha gott humör med sig!:)

Linda var förbi en sväng med efter att hon slutat jobbet:) blev ingen promenad idag, men det går väl jämt ut imorgon, haha!

Nej nu vill jag sova, känner att jag kan göra det med gott samvete när alla garderober är rensade och var sak på sin plats, ihopvikt! Konstigt hur det kan kännas så bra efter en sån enkel grej? Och ännu konstigare att man aldrig lär sig att hålla efter när man vet hur skönt det är att ha allt i ordning? Hm...

Det får bli en bild på Bosse, som alltid är lika ståtlig och fin på kort! För visst är det tråkigt att läsa massa inlägg utan bilder?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag den trettonde

Usch vad trist väder! (eller det tycker jag ju faktiskt inte vanligtvis) men om det är samma väder imorgon så är det tråkigt. För imorgon bär det av mot krokek för att se på enduro. Man blir så himla skitig av att traska omkring i terräng och man har ingenstans att ta vägen för att torka en stund, sen är det inget roligt att äta blöt matsäck... Så det gäller att klä sig väl och inte glömma paraplyer!

Dagens lunch blev någon slags baconröra, coleslaw och lite enkla grönsaker till!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Invigning!

Ikväll fick det bli en premiärpromenad på elljusspåret! Verkligen jättemysigt, dock så var bitar av spåret förstört av skogsmaskiner så det var väldigt gropigt och lerigt på sina ställen. Men i det stora hela en superbra runda!:)

Tänkte ta en bild eller två så ni som inte sett det kunde få se den fina och bra belysningen. Var precis som i en film! Det såg ut som att det var upplyst för ett dukat bord fyllt med god mat, dricka och romantik just som det man ser på film!

Bilderna blev svarta och man ser bara massa gula pluppar som då ska vara lampor...

Det är en runda att tipsa om och man kan välja en kortare eller längre sträcka och vilken vi tog, det har jag ingen aning om. Men den var perfekt längdmässigt så tippar på att vi tog en kort variant. (vardagspromenerare kallas det)

Får se om man kan ta sig tid att gå imorgon med!

För övrigt har dagen varit lugn. Har en känsla av att det blir full fart imorgon.

God natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träd ska stå i skogen!

Sitter fast på väg till mamma då någon kapat ett träd som la sig över hela vägen. Kan tyckas vara lite dumt. Men det är bara att vänta och se hur lång tid det här kan ta!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett steg framåt!

Frågade Alexander om han ville följa med ut och gå en sväng, och det ville han ju såklart:) (efter lite tjat iaf) vi gick utan att tänka på vart vi kom (Alexander tyckte vi kunde ta bilen), vi promenerade mot sjön (han gick dit han gömt sin färdkost sist han var tvungen att gå, en Småland bakom ett träd), genade över en äng (snarare ett träsk för att få mig att vända), vi fortsatte så vi kom ut vid handelsföreningen för att gå runt kyrkan innan vi skulle hem och pusta ut (blev tvingad att traska upp för en mördarbacke för att slippa trampa i leran om vi vänt och halvvägs till kyrkan kände jag att ja vi går upp till Anton och Johanna istället och hälsar på) men vi gick upp till Anton och Johanna på lite småprat eller vad man kan kalla det:) trevligt! Och nu är vi hemma och ligger i sängen och jag önskar att jag valde att promenera med mamma istället! Den terrängen och rundan var nästan lite för nyttig, haha!

Och på tal om ingenting, vem kan denna tjeja vara må tro??

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kommentera mera!

Till alla dessa tråkiga och bittra uppdateringar vore det kul med lite kommentarer! Bra som dåliga. (hur man nu kan skilja på det?) anonyma som namngivna.

Skriv om vad du tycker, ställ frågor, you name it!;)

Av alla era läsare så borde någon ha lite stake och tid att skriva en rad:)

Visst blir man lite nyfiken över vilka som läser och finner det "intressant", men mer intressant vore att veta vad ni vill se och läsa om. Har liksom ingen kategori på det jag skriver men det kanske är det som lockar?

Hur som så sitter jag i bilen och väntar på min Karl för tillfället, brukar ofta få höra att jag tar tid på mig men nu för tiden verkar vi ha bytt roller i det sammanhanget!

Se så, vill ni ha mer djur, fest, garage, mat, motion, vardag eller något annat att läsa om så kommentera!

Har dålig koll på vilka bilder som publicerats eller inte. Så här gullig blev man iaf när jag fick låna Alexandras myströja som även är för stor för henne, och som tack för lånet fick hon gärna bo i den med mig :) mohaha

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bloggdesign.

Goddag! Eller vad man säger en onsdag klockan tre.

Tanken idag var att ändra design, med nya färger, header och annat kul! Dock ändrade jag mig fort när jag insåg att det inte fanns något bildprogram på denna dator att fixa en header i.

Ikväll ska en golf få flytta in till stan och bo med massa andra vänner. Den tar plats som inte finns helt enkelt!

Denna vecka har fått bli en rensningsvecka, hur tråkigt som helst men oerhört skönt när det är klart! :)

Eftersom att vi lever lite som på medeltiden hemma har vi nu bestämt oss för att köpa en box i månaden ur någon serie! Spännande och roligt! Nu ska man bara bestämma vilken serie att börja med :)

Och så ska vi bygga en egen tvättkorg för svart och vit tvätt med tvättpåsar i. Den ska stå NÄRA sängen för jag hatar tvätt på golvet och ingen av oss tar med oss tvätten ut på morgonen.

Intressesant inlägg? Knappast. Men det är vad som bjuds på idag om inget annat dyker upp.

Nu ska jag sätta på kaffe till mamma som kommer hit, sen ska vi gå en sväng nu när solen tittat fram!

Ja just det, vi pantade igår. (Förbannade maskiner att inte kunna ta redbull burkarna som dom ska!) 964:- blev resultatet och smutsiga händer förstås! Jag hälsar mina snart nyinköpta skor välkomna :)

chip chop!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens lunch!

En riktig lchf lunch, omelett med korv och purjolök med sallad och philadelphiaost på! Mums!

NEJ jag vill inte gå ner i vikt, jag gör allt för att öka i vikt.

Ladda ner en asbra app där man kan göra hur mycket som helst med bilder! Nästan som photoshop och väldigt enkelt att använda!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I skogen med bilen eller nåt.

Dags att åka och kolla på djur! Perfekt väder för att kunna se några:) har ju ingen superkamera och ta kort med mobilen blir bara fiasko. Men ska ge det ett försök i hopp om att det i alla fall kan synas något så där någorlunda bra:)

Först leverera jacka till Macke, sen drar vi ut på tigerjakt i våra svenska tallskogar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Annandag påsk

Idag har Kim och jag varit hos Linda och hjälpt henne med en storstädning! Alexander och ad har under helgen hämtat och blästrat pontoner till deras flyttbryggeprojekt. Igår var jag och Jocke på elmia och kollade på bilar, inte alls som det varit förut men det var trevligt!:)

Spelade kort med Svensson och Alexandra igår kväll med, alla blev skitgubbar utom JAG! Mohaha.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Läggdags!

Klockan piper vid kvart i sex imorgon bitti. Då rullar bilen ut till mamma och därifrån bär det av till elmia!

God natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Disa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Långfredagen

Idag är disa med mig hela dagen, mysigt! Grabbarna är i Vimmerby på folkrace, kände att vädret inte var det roligaste att vara ute i en heldag så valde att vara hundvakt och gå en skogspromenad med Disa istället:)

Så här blev maten, porterstek på hjort och potatiskaka och sås och sen en god sallad med spenat och rädisor och annat gottigt :) efterrätten fick bli pannacotta med jordgubbar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gammalt som gatan.

Hittade lite tidningar på en bänk hemma hos mamma, daterat 1926. I fint skick! Det är rätt kul att sitta och bläddra igenom då reklam, artiklar och ja allt är totalt annorlunda idag. Påminde om de tidningar jag har hemma som jag ramat in. Men dom är från 1946 om jag inte minns fel, jag vet i alla fall att dom är i färg, så lite modernare.

Nu har jag handlat inför kvällens middag, efterrätten är klar och det kommer bli kanon! Inte för att förhoppningarna måste vara stora, men alltid kul att bjuda på mat och göra något lite annorlunda!:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdags mys!

Ikväll ska jag, Alexandra och Linda äta lite gott och kolla på en film. Hur kul som helst:)

Vad vi ska äta får dom se, men gott kommer det bli! Måste snart åka till Linda och förbereda efterrätten.

Åkte direkt till mamma imorse och drack en kopp kaffe, hundarna är i skogen och leker med en hare eller nåt. Ludde blir så himla lekfull när han hör att något krafsar omkring, alla är ju kompisar enligt han, haha!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag kväll!

Sitter på båt o motor och kollar så att grabbarna gör de dom ska med sina båtar, haha! Det går nog bra för dom:)

Men nu känner jag att det är dags att åka hemåt! Tröttheten kommer smygandes och det är en dag imorgon med. När jag tänker efter är ju klockan bara drygt kvart över nio, känner mig som en käring, men vet ni då hur skönt det är och bara ligga en stund och koppla av innan man somnar? Helt underbart!

Nu ska jag leta efter grabbarna för dom försvann!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Viken, Linköping,viken,Motala,gryt.

Blev en hel del åkande igår! Vilket resulterade i en sen kväll och ad blev en båt rikare!

Allting gick bra för bosse på valla och nästa återbesök blir om fjorton dagar.

Idag är jag hos Linda, hon har precis åkt till jobbet och jag är kvar i hopp om att jag ska orka ta mig ett bad. Har varit skitdålig på att ta mina vitaminer, låter säkert dötöntigt, men i och med mitt slarv så kommer huvudvärken direkt och jag är ständigt trött! Får skylla mig själv helt enkelt men jag undrar vad det är som jag har brist på? För jag har jättesvårt att svälja tabletter och det smakar peck när man delar! Kanske finns det någon mindre variant? Tål att tittas på.

Hur som så passar jag på att titta lite på tv då vi har lite brist på det hemma, haha!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Linköping

Snart bär det av till Linköping, med Bosse. Hoppas att det räcker med återbesök varannan vecka efter idag!

Dagens outfit bjuder jag på. Bilden såg väldigt konstig ut märkte jag men det får ni leva med helt enkelt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

.Betty boop

Linda på bra humör, precis tagit på sig sin pyjamas, satt på westlife och står och sjunger och diskar! Lite annorlunda, men lika go för det:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rekordbloggande.

Nu blev det så där knäppt igen. Det var värst vad det ska träla!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åh så jävla bra det blir!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_196408650.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_196408650.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_196408848.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_196408848.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_196408908.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_196408908.jpg" class="image">

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Leker fotograf eller nåt?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hoppet är det sista som dör.

Nu funkar äntligen appen igen!
Så slänger upp lite foton på hur min vecka har sett ut.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag förmiddag och solen skiner!

Ja då har ännu en dag passerat i våra liv. Och vad ska man skriva om det då?

Igår var vi ju som sagt ute i väster, det var jättetrevligt!:) sen vid nio ungefär så åkte vi till viken, åt lite tårta till. Självklart. Drog ner till D bara för att det var trubadur, nyktert. Men åkte hem snart igen. Öronen höll på att flyga till Kina och jag har nog aldrig tidigare lagt märke till så lustiga saker som att tänderna blir gröna och varenda missfärgning syns, även på dom med perfekta tänder! Hemskt!
Lite förmiddagskaffe nu så hörs vi sen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()