Klockan är åtta och ligger i sängen!

Jo visst så att så är det! Och Gud så skönt det är! Vred tvn hitåt så ligger och kollar på den. (nu saknar jag verkligen att ha fler kanaler än fyra) var hos Linda tills jag nyss kom hem och umgicks lite. Händer inte så ofta längre. Svensson kom också förbi på en liten pratstund, trevligt :)

Har i tankarna att jag kanske skulle beställa lite kläder. Det är verkligen behövligt. Dock gillar jag inte det där med näthandel, det är så rörigt och man kan inte prova något. Så det får funderas över ett tag till ..

Mammas hår blev iaf slingat. Och resultatet blev helt godkänt! Tummen upp för det!

Jag känner mig oerhört rastlös, vill ut och röra på benen. Dock ligger jag bra här i sängen i väntan på natten och kommande dag.. Hmm..

Rörigt inlägg eller hur? Det känns lika rörigt här med och jag skulle behöva dra ett varv med dammsugaren och lägga in en tvätt.

Det får bli imorgon mellan passen helt enkelt! Eller kanske på söndag..

Bilden är ifrån Benny Hill, för två helger sen eller nåt när vi virade omkring i city en lördagkväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det ska köpas bil och färga hår och man ska jobba!

Igår var vi i nedanför Västervik och köpte bil! (igen) känns som att vi aldrig gör något annat.. Den ska iaf Alexander ha och det blev en Saab, eller ja två saabar. (en reservdelsbil också) det blir nog bra! Man sitter ju skönt i dom även om dom är grisfula att titta på. Man får tänka positivt!

Idag är jag faktiskt ledig. Så skönt! Vaknade vid halv tio, om jag inte räknar med klockan som ringde vid sex imorse , och det händer verkligen inte varje dag att man kan få en sådan sovmorgon!

Imorgon kör jag delad tur 07:00-12:00,16:00-21:00. Och på söndag jobbar jag 07:00-16:30. Men jag är ju ensam hemma i stort sett hela helgen då det är folkrace någonstans igen så grabbarna åker iväg på lördag! Då känns det lättare när man vet att det är den enda tiden att umgås under en vecka annars:)

Alldeles strax är det iaf dags att gå upp och åka till mamma. Ska se om jag klurar ut det där med att slinga håret. Har massa färg står i ett hörn. Dock fick hon som skulle hjälpt oss förhinder så det är väl bara att ta på sig handskarna! Självklart har jag färgat hår förut, men att bleka är absolut inte samma sak! Hmm, det återstår att se..

Kanske hörs lite senare idag! Vem vet..

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Midsommarafton på kättilö

Vi firade som sagt midsommarafton på Kättilö. Det bjöds på jättegod mat, tårta, musik och bra sällskap! Hur trevligt som helst!:) det får man verkligen tacka för! Blir ju lite knäppt när man bloggar från mobilen, så kan bara ladda upp ett fåtal bilder i taget.

Midsommardagen blev en lugn dag, tjejerna kom hem till mig innan vi åkte åt till varvet och spenderade kvällen där! Var så grymt mycket folk så vi satt mest utanför och pratade men det var kul det med!:)

Har oerhört mycket att stå i nu så känner att jag verkligen inte har tid att bli sjuk. Vi får väl se hur det blir med det! Mår inte alltför bra :/

Nu ska jag försöka få upp några kort ifrån helgen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Midsommarafton

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snabbinlägg

Det får bli en snabb uppdatering idag!

Är hos mamma och sorterar och arkiverar alla papper i pärmarna och allt som legat i en hög!

Imorgon är det midsommar redan, vi åker till Kättilö för midsommarfirande och på lördag är vi hos mig innan färden bär mot varvet!:)

Jag är så förbannad över alla skriverier om vargarna.. Ibland förundras jag över att jag ens har kvar Facebook. Jag skiter väl i hur många som gillar eller delar om någon är emot canser eller tycker att misshandel ska straffas med döden. Lär er att agera istället. Man kan inte hjälpa alla men alla kan hjälpa någon. Och någonstans måste man ju börja.

Nu ska jag fortsätta här! Trevlig midsommar på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oj vad det går!

Nu har det blivit många rundor med finbilen. Har varit ute på kårtorp och kollat på veteranbilar och tog en fika! Var även en sväng utåt långrådna och åkte till gusum och hälsade på Pierre med Linda:) nu är jag varm, trött och hungrig och bilen står parkerad igen.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Du gamla du fria..!

Helgen spenderades på Håskö med familjen Andersson. Det var supermysigt trots att vädret var lite hårt.

Idag är det ju Sveriges nationaldag! Jag vet att när jag gick i låg/mellanstadiet så firades alltid denna dag med musik, lekar, tårta, flagghissning och mycket annat skoj!

Så idag får pvn lite frisk luft och det blir en gofika på kårtorp:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()