Usch och fy och blää!

Ja dagen blev inte alla som jag tänkt mig. Blev att åka akut till valla djursjukhus med Bosse. Han har varit dålig hela veckan men nu var det verkligen akut när han klappade ihop imorse.

Det är hur sorgligt som helst och jag är oerhört ledsen. Jag hoppas att han överlever och kommer hem snart. Det var så hemskt att se honom och lämna han där!! Antagligen så har han fått i sig glykol och det värsta är när man inte vet vart det kommer ifrån så Ludde inte ska få i sig med!

Dags att duscha och fokusera på något annat. Någon tvättning verkar det inte bli! Ikväll bär det ju av till Frida :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag 08:59

Uppe med tuppen och det var för en timma sen här. Gud så skönt att även vakna pigg på en lördag och så tidigt!:) däremot så ska det bli lite partaj till kvällen så frågan är när ögonen slår igen. Haha!

Nu ska det göras frukost och jag MÅSTE verkligen tvätta! Har inte kunnat tvätta en enda tvätt på minst två veckor nu. Jag blir helt tokig, det är liksom tomt i alla lådor och garderober. Hmm..

Ska ner med Renaulten till verkstaden sen med, hur det blir med den får ni höra sen!:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nothing but the best for you.

Igår fick vi åka akut med Bosse till veterinären.
Fy vad synd jag tyckte om honom, det var hemskt.
Visserligen så gick det bra, han fick dropp och blev ordentligt undersökt.
Och idag är han piggare men äter dåligt och dricker knappt något.

Har kollat på Sons of Anarchy nu dom senaste två kvällarna. Har hört att den serien skulle vara grym!
Dock hade jag inte riktigt samma åsikt.
Den är bra, men inte grym. Många skådespelare som man sett i andra roller, vissa bättre, vissa sämre.
Vet inte vad det är som fattas men något finns det att arbeta med så att serien skulle kunna bli super!
Vi får väl se om det har utvecklats när jag kommer till säsong två:)

Snart är det helg igen också. Dagarna springer bara iväg! Jag önskar att man fick lite mer tid på kvällarna i alla fall, skulle vara hur bra som helst! :)

Just nu är jag hundvakt (känns inte som jag gör något annat), haha! Medan mamma har åkt ner med lite garderobsdörrar till verkstaden för omlackering. Det har spacklats och slipats i rummet och nästa steg är att måla. Det går framåt :)

På lördag bär det av frida! Ska bli hur kul som helst! :) Kanske lite mat, utgång, bowling? Ja vi får väl se hur det blir :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Myskväll!

Snart blir det myskväll med mamma och hundarna. Lite gott att äta och en bra film! Var hur länge sen som helst! :)

Mötet gick sådär, inte riktigt som jag förväntat mig. Men huvudsaken är ju att resultatet blir bra!

I söndags så kom Linda förbi och hjälpte till och höll mig sällskap när det var dags för lite städning. Väldigt uppskattat! Dock hann jag aldrig klart så hoppas att Alexander inte grisar ner alldeles för mycket, haha!

Var även och tog en efterlängtad fika hos Emelie igår, vilket inte händer allt för ofta längre. blir så himla sugen på art flytta när hon pratar om inredning och allt annat skoj när hon själv snart ska börja bära kartonger, och det är väl det enda som är negativt med flytt, alla dessa kartonger, haha!

Hoppas på en mer givande dag imorgon!:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Växer så att knakar!

Ludde är nyklippt och Bosse bara växer! Det går undan nu! :)

Snart är det dags att åka till Söderköping på möte, intressant, spännande och nervöst! Men det ska nog gå bra:)

Nu har vi fått en annan bil, jeep cherokee. Har inte kört den än men det verkar lovande :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gofika:)

Har varit en sväng i viken och fikat med Linda, Alexander är på väg hem och det är snart dags för att ta tag i lite städning! Får se vad man hittar på till kvällen, är ju så förbannat trött och har huvudvärk så lite god mat och en hemmakväll skulle vara skönt!:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stadsbesök!

Har haft en helt underbar dag hos pappa och hans vänner idag, tröttheten sitter kvar, blir ett snabbinlägg.

Ätit god mat, bakat kakor och nu är det dags att ta hand om resten här hemma:)

Den som inga byxor har, den får gå med rumpan bar! Eller försöka laga på ett sjysst sätt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag!

Igår spenderades största delen av kvällen ute. Uppfriskande och kallt, haha! Grabbarna mätte isen i kyrkviken och åkte med skotrarna! Nu börjar det bli lite tjocklek i isen, 20-25 cm i hela viken:) äntligen! Inte långt kvar innan man kan börja köra lite bil och ha utedagar med lite grillning och så:) roligt!

Inatt har linda sovit här då hon jobbar idag igen och vi har fikat på lilla blå och varit hos mamma och fixat lite:) nu tänkte vi ta det lugnt en stund innan man ska åka vidare.

Imorgon är det mycket som står på schemat, och Gud vad krångligt allt blir när man inte har någon bil:/ hur som så ska jag hälsa på pappa och vid ett börjar rehabiliteringen på vårdcentralen:) bilen åker iväg och förhoppningsvis så finner vi en ny att investera i redan samma dag! Det återstår att se.

Nej nu är jag alldeles för trött för att fortsätta skriva, den här ständiga tröttheten tar död på mig. Känns som att de borde släppa efter så här lång tid och när man äter tillskott med järn. Hmm..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tid för förändring!

Slänger in en liten bild på Alexandra i hennes nya hårfärg!:) det märks att påsken snart är här och 2012 verkar ha mycket nya och spännande saker att komma med!:)

Visst vart det bra?:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Släktforskning!

Låg en mapp med släktforskning på bordet och det var ju inte ett dumt sätt att börja morgonen med:) ganska intressant att läsa om ens anfäder så långt bak i tiden men det är också svårläst i vissa utdrag så jag varvar med lite antik & auktion!:)

Pippi har nog varit och hälsat på här för det verkar vara Karlssons klister i mammas lur;)

Så det får bjudas på en bild på min älskade mamma den här gången:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_189496050.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_189496050.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_189496165.jpg" class="image">

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen lider mot sitt slut.

Ja då är dagen snart slut och en ny är att vänta!:) inga rosor, askar eller andra presenter här inte! Får nöja mig med min after eight som jag köpte till jul! (den var oöppnad!) duger alldeles utmärkt då jag varit så extremt sötsugen den senaste veckan, det negativa är att man fort äter sig le på det men suget sitter kvar..

Skänker många tankar till alla som ser denna dag som något negativt, synd att ni inte tar chansen och visar lite extra kärlek idag till familj och vänner, man vet aldrig när det är för sent.

Och ni som känner er ensamma, visa lite kärlek till er själva! Tänk vad lyxigt att bara unna sig själv en helt egen dag med fina ord och kanske lite gott att äta eller att bara få vara:)

En extra tanke till en tjej som blivit puttad "ner i diket" och som nu ska ta sig upp på vägen och förbi alla! Jag tror på dig!<3

Nu ska jag passa på att titta lite på tv innan det är dags för lite skönhetssömn:)

God natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Och solen skiner någonstans där bakom molnen!

Bosse och ludde ligger och tittar på biggest loser medan jag sitter här och väljer kurser och skriver personligt brev!

Än är det bara tisdag men veckan ser redan bra ut! :) Hade en kanon dag igår och idag känns det inte sämre:) På fredag börjar rehabiliteringen, det ser jag fram emot och hoppas att man lär sig något! Ska även försöka ta mig in till stan och hälsa på hos både pappa och farmor. Jag hoppas att ha fått ihop lite mer saker att skänka då, glädjen man känner när man träffar dessa underbara människor går inte att beskriva! Men än vet dom inget om så det ska bli extra kul när dom blir överaskade! :)

Ska försöka hinna med att avlösa mamma ifrån lite arbete också innan hon kommer tillbaka ifrån viken. Det ska sorteras papper och sättas in på dess rätta plats och det har visst blivit en hög! Kan vara skönt att slippa när man har annat att göra som också är viktigt! :)  

Annars så blir det inget speciellt idag, hoppas på att kunna gå en promenad innan det blir mörkt bara:)

Ha en fortsatt trevlig dag! Det ska jag med ha ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det stora hjärtats dag!

Uppe med tuppen och go o glad, kexchoklad!:)

Idag är det alla hjärtans dag, många gillar inte denna dag, men många gör också det. Jag tycker att det är en bra dag då man blir påmind att visa sin uppskattning och kärlek till dom man tycker om!:) och enligt mig så handlar det inte bara om sin pojk-/ flickvän, utan även familj och vänner:) det betyder inte att man inte gör det annars men lite extra en sådan här dag kan väl vara bra för alla?:)

Möt världen med ett leende och världen kommer att le emot dig!:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Garderobsrensning!

Hur bra kan dagen bli?

Hjälp andra genom att hjälpa dig själv!

Alla dessa kläder som tar plats i garderoben som du aldrig använder, skänk dom till folk som inte ens har en garderob. Du känner dig nöjd över att ha rensat och samtidigt gjort en god gärning:)

Hör av dig när du rensat färdigt :) se så börja nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny dag, nya möjligheter!

Sitter hos mamma och känner hur bra denna vecka kan bli! Inte ofta man bara vill somna för att vakna till en ny dag där man vill hinna med så mycket som möjligt för en god gärningskull:) men så kände jag igår och nu är dagen här och planerna är stora men målen är små:)

Kim har åkt till Frankrike med skolan och jag hoppas att hon har det jätteroligt! :)

Bjuder på en bild så här på förmiddagskvisten ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Som jag längtat!

Idag är det mycket som ska hinnas med och här sitter vi och dricker kaffe och kollar på film, haha!

Det ska packas, ska träffa mika, skjutsa pappa och hälsa på farmor! Efter det ska jag hem och ikväll kommer äntligen Alexander hem :) saknaden har varit stor!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mysmat!

Mumma vad gott :) varm smörgåstårta till kvällen satt inte helt fel! Kanske kan få ner lite till ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lunch!

Lunchade med Linda på hagebygrillen! Bra service och god mat! :)

Sen åker vi runt och letar banankartonger, haha!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kan du tänka dig?!

Lite gör mycket!

Om ni ändå ska kasta? Ge till någon som behöver det.

Tänk om alla skulle köpa mat för 15:- ? Ja jag behöver väl inte ens räkna hur mycket mat det kan bli. Kanske just den maten du nu fick kasta för att det är utgånget när du egentligen visste att det inte skulle gå åt och kanske hade kunnat mättat någon annans mage!

Rekord kylan som varit de senaste vintrarna har ju varit hemskt! Tänk dig nattetid, du bokstavligen bor på gatan, har ingenstans att ta vägen, du har kanske en liten väska med några få tillhörigheter i. Alla portar är låsta och du känner knappt dina fingrar för vantarna har gjort sitt. Och tårna och näsan och öronen ska vi inte prata om! Kylan kryper upp mot låren och vidare...

Det är vinter nu, jag tittar ut och ser snön, jag kollar på termometern och ser minusgrader. Tänk om jag skulle bo där? Utomhus? Det är svårt att föreställa sig men ännu svårare att bo där!

Skänk en gåva! Ett par vantar kanske? Eller en halsduk när du ändå sitter om kvällarna och stickar? Alla kan bidra med något.

I blogginlägget innan så finns det länk till omsorgsjul! En ideell förening som arbetar för bl.a. Hemlösa i norrköping.

Vill man inte bidra där igenom så kan man säkert ge sin gåva/gåvor direkt till gränden, ett tillfälligt boende för hemlösa! (länkat till en artikel om invigningen av gränden i inlägget innan)

Annars så kontakt mig så löser vi det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ge ditt stöd! Bidra till ett bättre liv!

Att vara hemlös innebär inte att man är en sämre människa än någon annan.

Att man har hamnat snett i livet innebär heller inte att man är en sämre människa än någon annan.

Alla är vi olika och vi gör ständigt ett val som påverkar oss på olika sätt.

Men ibland så väljer vi inte hur vi vill ha det utan vissa saker händer ändå. Och då får man anpassa sig och göra det bästa av situationen tills man har möjlighet ändra på det!

Men att oavsett anledning ha en plats att känna trygghet på, att ha någon att prata med, mat för dagen, en egen säng att sova i, värme och rena kläder för dagen tycker jag borde vara en självklarhet!

Och hur löser man det?

Det är många faktorer som bidrar till bostadslöshet, bland annat brist på lägenheter, arbetslöshet, missbruk och psykiska besvär. Sen vad det beror på kan man ju gräva djupare i. Men någon gång måste ju gropen fyllas så den inte växer och fler faller i.

Då kan man ju undra vart man ska börja?

Ja, jag har inte råd att betala lägenheter åt andra, inte möjlighet att ge någon ett arbete, kan inte behandla någon som har ett missbruk. Trots hur mycket jag önskar att jag kunde!

Meen, jag kan alltid bidra med något!

Många skriver och har åsikter om varför vi inte hjälper dessa människor i Sverige innan vi bidrar till andra? Vart man än lägger sitt bidrag så gör man det av en god gärning. Men för dom som tycker att det är viktigare att hjälpa våra invånare först, och för dom som vill räcka ut en hjälpande hand och ge någon ett leende på läpparna genom lite kläder, mat, elektronik, möbler eller en slant i valfri storlek och efter detta leende kommer kanske lite bättre välmående, en enklare vardag och styrka och kraft som kan läggas på att finna en lösning till ett fungerande liv, kan göra det genom flera enkla sätt!

Genom en organisation som heter OMSORGSJUL kan man skänka kläder eller en valfri slant som går oavkortat till verksamheten som arbetar för de hemlösa i Norrköping. Man kan även bli medlem för 50:- som också går oavkortat till verksamheten! Allt arbete där är ideellt och om du går in på

http://www.omsorgsjul.se . Där kan du läsa mer om vad dom gör och hur just du kan hjälpa till!

Här kan du läsa en artikel ifrån NorrköpingsTidningar
http://www.nt.se/norrkoping/artikel.aspx?articleid=7234267 om invignen av Gränden (Före detta Hamnbrohemmet), hur det fungerar och vad det finns till för. Kanske kan man skänka något till dom?

Ditt stöd gör skillnad!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gemenskap!

Sitter nu på Sibylla med Linda efter en heldag hos far min. Dagen har varit händelserik med god mat och bra sällskap! En mycket lyckad dag helt enkelt :) bakade även en plåt med mockarutor som vi alla åt av på fikat:) en eloge till dom som gjorde lasagnen, den var supergod! Och en stor kram till alla andra sim var där och gjorde denna dag bra:) alltid lika roligt att träffa nya som gamla ansikten och se saker ifrån ett annat perspektiv!

Snart blir det att fara till Åby och stanna där under helgen:) får se vad vi lyckas hitta på dessa dagar, badkaret har iaf jag bokat för ikväll;)

Här är min söta kanske något knäppa far i alla fall ;) haha!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Norrköping stad!

Vaken och uppe med tuppen! :) idag ska jag hälsa på min far som jag har sett fram emot hela veckan! Händer ju inte så ofta längre när man har lite svårt att ta sig. Vi får se vad som händer där helt enkelt!:)

Alexander ringde igår och berättade att bilen kommer bli såld! Gud så skönt men så sorgligt! Vill ju inte göra mig av med den, men efter vad vi lagt ner i pengar på den och nu så skulle den bara ge med sig så är det väl bara att sälja som känns rätt. Så jag är nöjd ändå, nu måste vi bara hitta en annan bil? Tips någon?

Häromkvällen stod det två älgar på åkern på hemvägen, Gud så söta dom var:) (dock dålig bild eftersom att jag körde bil)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen hemma!

Nej inte programmet med samma namn, utan nu är jag hemma efter att ha varit en sväng i viken och hjälpt mamma med att komplettera lite bokföringspapper!

Dags att ta tag i lite städning medans karln är borta och han inte hinner skräpa ner lika snabbt igen;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En skriven rubrik.

Har stått i ett rum och rivit bort lös tapet bland annat, och jag förstår verkligen inte hur man kan tapetsera på ett sådant sätt. Ca fem skarvar där en våd hade passat bra utan passform eller ens sitter fast! Nja.. Mer att göra för oss helt enkelt! Men det är ju resultatet som räknas:)

Så idag är det myskläder som gäller och en varm, skön dusch sen när man kommer hem!

Så här såg rummet ut innan, och så här ser man då ut en dag som denna. Haha!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

On the road again!

Sitter just nu i bilen utanför Ica och inväntar Linda som gick in för handla frukost åt oss!:) vi har precis lämnat Alexander så han kan åka iväg till Värmland på svenska rallyt tills på söndag. Jag hoppas att grabbarna har det roligt och att det inte blir alltför kallt!

Idag står det renovering på schemat, så ska även ut till mamma idag för att hjälpa till och ge en liten klapp i stjärten så det händer något!:)

Nu ser vi inte postbilen igen, den blev såld till Vetlanda om jag inte minns fel, igår. Så nu är jag verkligen billös. Det är knepigt det där, hur man kan bli så beroende av något. Väldigt lätt att anpassa sig till att ha bil men väldigt svårt tillbaka! Hmm..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

puuh

Usch vad jobbigt det var att ladda upp alla dessa kort på facebook. Och mer finns det!
Helt sjukt!

Man fick sig ett gott skratt i alla fall så det var värt det:)

Nu är det dags för andra sysslor!

Hörs sen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fler bilder sen förr!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Design.

Dags för lite förändring tycker jag!

Sitter och kollar runt lite på nätet, tittar efter lite nya idéer till denna sida.
Känns som att det är tid nog att bryta av lite mot det här svarta, tråkiga som varit länge nu.
Bilderna i headern och i profilen stämmer ju inte heller.

Får se hur det utvecklar sig, är ju lite bökigt innan man kommer in i det!
Och eftersom att jag mestadels använder telefonen så känns det mer omständigt.
Men förändring ska det bli! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gamla goa tider, härliga miner :)

Nu hittade jag ett par stycken men många fler än så fanns det arkiverat fick jag se. Kul! :)















Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Disa fisa!

Får ju inte glömma att Macke var på besök med Disa med, så himla söt hon är!:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett steg framåt, två bakåt!

Ja det går inte framåt i alla fall!

Bilen rasa, batterierna frös sönder, det är väl det enda negativa med denna årstid. Och allt på samma dag! Som tur var fick jag tag i mamma igår morse så hon kunde skjutsa Alexander till jobbet.

Annars så har jag umgåtts med Linda i stort sett hela helgen. Blev en del bilåkande kan man säga, haha! Satte oss även på lilla blå med Alexandra och fikade med oerhört bra service. Kaffe, varm choklad, smörgås och tryffel blev det där!

Har även hört av en gammal vän som antagligen kommer upp i vår för att samla ihop hela gänget som umgicks på den tiden för en bit mat eller så och diskutera hur alla har det idag och skratta till alla minnen man har tillsammans!:) verkligen något jag ser fram emot! Så självklart satte jag mig och kollade igenom alla foton jag har kvar, och det var ett par stycken i alla fall. Kanske kommer upp någon bild eller två här, vem vet ;)

Nu ska jag hjälpa mor min med att riva ner lite tapeter och förbereda för lite förnyelse i huset!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Repetera.

Efter en sisådär hel dag i bilen med Linda sitter jag nu i garaget och kollar på när det mekas med skoter. Hoppas att det ska fungera snart. Tråkigt om den väcks till liv lagom när snön försvinner! Det återstår att se..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Som man bäddar får man ligga!

Ja det här med klimatet har aldrig varit min grej. Men frågorna kring det ämnet susar runt i huvudet och får inga vettiga svar. Alla årstider är enligt min uppfattning framflyttade, sommaren är långt i på hösten och som nu börjar vintern på riktigt och kommer ligga i fram i vår. Inget konstigt i det kanske? Årstiderna är ju kvar bara på lite annorlunda datum.. Nja jag undrar hur det kommer sluta?


Alla mina tankar går till dig Mange idag! En glad människa med fötterna på jorden som nu fick vingar och flög iväg. Ännu en ängel i himmelen. Vila i frid! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åh hej åh hå!

Bilen gav inte med sig. Satt och mala i en och en halv timma med startkablar inkopplat till den andra bilen som jag efter många om och men fick fram så att det räckte mellan batterierna. Alexander tvingade jag hem så han kunde hjälpa mig men det gick inte så fick åka med till viken och ta Volvon. Nu blir det en kopp kaffe med mamma efter mycket bök och en underhållande resa hit!:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Den vita världen.

Snön har vräkt ner skapligt och jag sitter fast! Nja sitter fast kanske inte är rätt ord men jag kommer ingenstans! Bilens batteri lever sitt eget liv nu för tiden och just idag ville det dö! Tragiskt må jag säga. Så nu sitter jag här, huvudvärken är borta och hittar jag inga startkablar snart så blir jag tokig!

Dags att pulsa i snön och väcka lite liv i den gula faran!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Every second counts, Every hour goes away..

Nu har vi ätit sen middag allihopa! Grabbarna hålls i garaget ikväll med. Lät som att det var provstart på Viktors skoter snart, roligt! Förhoppningsvis så går det bra nu när det ligger en del snö på backen och mer kommer:)

Huvudvärken sitter kvar men något lindrigare, och jag skulle bli oerhört glad om jag vaknar utan värk imorgon så jag kan göra allt som inte blev gjort idag:) och så kommer Linda ner också och ville ta en fika om tid fanns! Självklart! :)

Nu ska jag titta på Sveriges värsta bilförare. Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En annan dag kanske..

Ibland känns det rätt värdelöst faktiskt. Som just en sådan här dag med fint väder och flera saker som ska hinnas med och man blir liggandes i huvudvärk.. Då känns det rätt trist när dagarna bara passerar och ingenting har hänt!

Hur som helst så har jag ett par samtal som måste ringas idag så det är väl bara att kurera sig så gott man kan och sätta igång!

/ Michis

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klappa takten, dunka dunka!

Väl hemma efter ett besök i strandvik och en heldag hos mamma så möts man av musik i hela huset kommandes från garaget! Grabbarna bus byter motor på mackes snöskoter. Och när musiken ändå är i gång och dom hålls i full fart så varför inte ta tillfället i akt och göra något jag med? Kanske lite garderobsrens skulle vara bra igen:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Om man kunde flyga.

Har varit ute och sprungit efter två busiga hundar som bara var tvungna att hoppa in i fårhagen och rulla omkring i backen som små tokiga grisar! Men lika söta är dom ändå när man väl är inne och dom ligger på rad vid mig i sängen och snarkar ikapp med varandra! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_187240609.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_187240609.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_187240609.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_187240609.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_187240905.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_187240905.jpg" class="image">

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()