Nu gör vi Söderköping!

Sitter och fikar med Linda i Söderköping, blir att strosa lite bland några butiker innan hemfärd med:)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Transformation.

Härligt med två lediga dagar! En igår och en idag:)

Är verkligen inte bekväm än i nya hårfärgen men det känns lite bättre nu i alla fall! Tycker att jag ser ut som att jag vore tolv år.

Det är svårt det där med hårfärg när man är tjej, jag har väl inte brytt mig så mycket, överhuvudtaget när det gäller kläder, smink osv som andra kanske gör. Mycket ligger nog där varpå det känns ovant.

Hade inte så många foton på telefonen men lite olikt har sett ut i håret på mig:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Från mörk till ljus!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagen får beskrivas med bilder!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Paket på posten!

Jag vet inte när det hände sist att jag beställde något i klädväg till mig, men nu gjorde jag det och kläderna har kommit!:) har redan packat upp och testat och får skicka tillbaka två plagg, resten behåller jag:)

Idag kanske det blir ett varv i skogen, alla hittar ju svamp och nu vill jag också ha det! (jag vet att molnen ser hemska ut och verkar vilja bjuda på regn, men så länge det inte blixtrar lär jag stå i ett par gamla gummistövlar med en korg i handen och leta ivrigt kring mossa och skog)

Om inte annat så finns det att göra ändå! Har sovit hos Linda hela veckan och då vi båda jobbat tidigt/sent och haft andra bekymmer däremellan så har städningen kommit lite i kläm. Så det kan man ju spendera sin lördag på med om man vill..

Nej nu ska jag träna på en fläta som Svensson lärde mig igår! Kanske kan fota kläderna sen, för först vill jag nog ha lite kaffe.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fullt upp!

Snart dags för arbete, har hänt mycket under dagarna nu. Idag känns allt hemskt. Precis som det kan göra ibland. Önskar att jag hade tid att leta efter min mp3 och ta en låång promenad. Men det hinns inte. Aja..jag har ju Bosse iaf.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fy på mig!

Det är verkligen dags att byta design här nu. Jag måste ta mig tid till det någon dag. Det har ju gått ett halvår sedan jag jag började och det har stått still sedan dess! Så ful och trist och tråkig...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu ska jag leva livet!

Idag blev det en rejäl sovmorgon. Så nu känner man sig skapligt utvilad:)

Solen skiner och jag ska alldeles strax åka ut till Bosse! Jag hoppas på en helt awsome vecka med mycket nytta och nöje! Och även kommande vecka är redan fullbokad! Fy bubblan vad saker det finns att göra om man bara tänker efter.

Mamma är med Ludde till veterinären idag, han är inflammerad i benet. Stackars killen! Det har varit mycket med de stackars tassarna.

Uppdaterar ju inte så ofta så allt som händer kommer ju inte med här. Men jag vill i alla fall visa mina örhängen jag köpte förra veckan i Västervik. (ni ska veta att jag inte äger några som ens är lika stora som en ärta och att sist jag gjorde det var när jag var femton, Max.) har tänkt att ha dem i helgen! Ja kanske, kanske inte..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()