Tål att tänkas på!

Tanken slog mig när jag hörde ett reportage på radion om magsäcksoperation för överviktiga. Borde de inte kunna göra något för till exempel mig som underviktig med? Typ något mer tvärtom? Hmm, tål att funderas på...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det blir aldrig som man tänkt sig!

Ja det blev inte mycket av igår av det jag ville göra. Men dagen slutade bra ändå! Fick med mig ett par gamla trälådor hem bl.a. När vi varit och hjälpt en vän i skogen:)

Idag är det plantering på schemat!

Och jag hoppas jag kan följa med Linda på en promenad ikväll, det skulle vara skönt och roligt! Vi får väl se. Det ska ju lastas bilar som ska iväg imorgon.

Nu ska jag sätta mig ner i två minuter innan vi åker och fyller på blomförrådet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag

Insåg precis hur mycket Bosse har växt den senaste tiden. Det är inte lätt att få dom att stå stilla bredvid varann så fotot blev suddigt men man ser ju skillnaden mellan hundarna. Nu är inte Ludde störst längre, i alla fall inte på höjden.

Ska alldeles strax åka och jobba, vädret har varit kasst hela dagen. Rätt skönt men med alla väderomväxlingar så känns det i kroppen. Imorgon har jag tänkt att städa, kolla ut lite saker till husvagnen, plantera blommor och så vill jag baka med. Sen skulle det vara skönt att få i ordning på alla bilar och försöka få iväg dom någonstans. Och jag vill tvätta och städa min bil och ut och åka en sväng i pvn. Ja listan kan göras lång..

Imorgon har jag nog redan glömt det mesta.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Innan helg är det vardag, fast tvärtom.

I fredags skulle vi åkt till Nybro men färden blev till Vetlanda där vi fick med oss en vagn hem. Provsov i den fredagsnatten då vi ändå skulle till blomstermåla på lördag morgon. Den var helt godkänd och lite fix är det ju alltid men det känns som en bra investering:)

Grabbarna kom inte längre än en bit på tredje sträckan av sex under lördagen, sen small dom med en tall. Trist! Efter många om och men fick vi dom till garaget och klockan hade då blivit åtta på kvällen. Efter en vaken natt så blev i alla fall bilen klar och vid sex åkte dom upp till viken och körde där! Bra jobbat! Alexander var snäll och skjutsa hem mig på lördagskvällen så sov hos Linda medan det gänget var ute och svirade på stora d.

Nu är det söndagskväll, jag är dyngtrött, ska snart äta, börjar tidigt imorgon och efter jobbet ska jag fira mamma då det är morsdag idag! Sen är det massor som ska hinnas med den här veckan. En dag i taget.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dags för arbete.

Åkte hem till mamma en stund och åt lunch. Nu är det dags att åka tillbaka till gryt för att arbeta kvällspass.

Huvudvärken känns lite bättre men inte borta än.

Imorgon bitti åker jag till stan för att plocka upp pappa för vidare färd till Finspång där vi tänkte hälsa på farfar och ta en glass!:)

Efter det bär det av mot Nybro för att hämta en husvagn och på lördag ska vi på rally i blomstermåla! Annars har det varit rätt lugnt när man varit ledig. Blev bjudna på gourmetmat igår hos Macke, pomme och korv och köttbullar! Och idag ska Alexander cykla hem efter jobbet då vi fått en varsin cykel utav hans bror som är hans nya "grej" nu, haha! Jag vet att jag kommer få hämta han ikväll ändå..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det gör mig tokig.

Huvudvärk, huvudvärk, huvudvärk. Nu ska en sådan dag vara här igen.. Så ligger i sängen och har precis kunnat öppna ögonen och känner att det här kommer bli en tuff dag! Börjar jobba vid halv tre.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Den gula solen.

Härligt sommarväder, om man hade varit någon annan kanske. Det är hett och äckligt och jag saknar snön.

Hundarna väljer att ligga inne där det är svalt så jag gick in jag med.

Fick ett par skor utav Alexander när vi var i Västervik och dom är hur sköna som helst! Så nu blir det nog lite fler promenader:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Cykeltur.

Alexander målade en cykel åt sin brorsdotter idag och självklart var han tvungen att testa den!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Och så var jag här igen och prata strunt.

Det där med regelbundet har jag aldrig riktigt lärt mig. Om det så gäller att äta, motionera eller ja skriva lite här. Och så är ju den här appen sämst.

Vi åkte till Västervik i onsdags och kom hem igår. Det har bytts tak på ingelas hus, och nu var det nog så gott som färdigt vad jag förstod. Kul!:) vi var på lite kalas igårkväll då Jocke fyller år 21maj. God mat och många skratt blev det! :)

Klockan ringde fyra imorse, det var rally i Gränna och självklart vill vi ju inte missa det. Men jag var så himla trött och kände att det aldrig hade räckt att sova lite i bilen med. Så jag tog beslutet att stanna hemma vilket känns surt nu, när man är pigg och så:/

Får åka till mamma istället och hoppas på att det finns kaffe och lite chokladkaka kvar sen igår.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bob Marley memorial 2012

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_202457256.jpg" class="image">

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bob Marley memorial 2012

Igår var det minneskonsert i skärblacka. Självklart var vi där i tid (ca 12:10) då det började vid ett. Alla banden var superduktiga och hela dagen var bra! (regnet var där för att folk som inte har stake nog att sätta på sig lämpliga kläder skulle stanna hemma!) det var mysig stämning hela tiden som vanligt och alla var på bra humör, lyckat helt enkelt!:)

(eftersom att jag skriver via mobilen får fotona läggas upp i flera omgångar för att det ska fungera överhuvudtaget)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_202435441.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_202435441.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1141050/images/2012/pic_202435964.jpg" class="image">

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart är helgen här och knackar på!

Är hur glad som helst! Har fått ett sommarvikariat och börjar redan på måndag! Fy fan vad bra:)

Och idag är det redan torsdag, hujedamej! Igår var vi på valla med Bosse i vanlig ordning och det gick bra :) värdena var något låga så medicindosen skulle höjas igen. Förhoppningsvis bara tillfälligt.
Annars såg allting bra ut:)

Hann inte gå på teatern igår och jag var sen till frida och Linda som vanligt.. Men vi hann och sitta en stund och prata och precis när Frida skulle gå så hade vi ju glömt vad vi träffats för, haha! Så det blev en snabb planering innan hon traskade hemåt:)

Tog inga foton då batteriet var dåligt så tänkte att ni får se en bild på vad vi stötte på vid vägkanten häromdagen och så den nya bilen förstås:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyklippt och helnöjd!

Ja det kunde inte passa sig bättre! Vid lunch fick jag en förfrågan om jag ville bli klippt av Matilda och självklart tackar man ju inte nej:) blev hur nöjd som helst! Kan lägga upp en bild imorgon eftermiddag. Gjorde ingen speciell frisyr men det blev ett helt nytt hår och man känner sig superfräsch:)

Imorgon ska jag och Linda upp till Frida. Vi skulle planera lite kring lördag och börja förbereda. Det är även teater i folketshus som niorna (musik och bild gruppen) på vammarskolan gjort. Det kostar 40:- och börjar halv sju för dom som är intresserade! Vi får se om jag har möjlighet att gå. Skulle vara kul då Kim är med i föreställningen:)

Nu ska jag rosta mig ett par mackor och göra ett glas oboy. Mumma!

Såhär risigt var det innan! Det är inte så lätt att ta kort på sitt hår bakifrån! Och bortse ifrån min eleganta uppsättning i brist på tofs.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag

Nu har det blivit ett långt uppehåll med uppdatering!

Har varit fullt med saker omkring mig och i huvudet. Vi får se om jag tar igen det eller hur jag gör. Hur som så ser veckan väldigt bra ut! På fredag drar jag in till stan och ska umgås med saknade mika, lördagen spenderas på minneskonserten i blacka:)

Ludde är nyklippt med så slänger upp en dålig bild på hur han ser ut idag!:)

Insåg häromdagen hur länge sen det var man rådde om sitt hår. Dags för en klippning kanske? Den här längden är nog lite för långt och man har inte så många valmöjligheter än att slänga upp håret i en tofs och ändå är det ivägen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()